lørdag

Påske lemon curd.


Saft fra en sitron eller max 5 ss
revet sitronskall fra en sitron
50 g smør
2dl sukker
2 egg
2 eggeplommer
Vask sitronen godt, riv sallet og press ut sitronsaften.
Bland sironsaft, skall, sukker og smør i en kasserolle, smeltes på lav varme.
Visp egg og plommer godt, og rør de forsiktig i det varme smøret.
Rør hele tiden, husk svak varme, (ellers blir det eggerøre...)
Den er ferdig når den tykner. Fyll den på et glass og avkjøl.
Holdbarhet i max 2 uker.
Pynt gjerne glasset med påske klisterlapper og lokket med
et koselig bomullstoff som du klipper rundt, og limer på
med tøylim, lim gjerne en blondekant rundt kanten.

3 kommentarer:

Karoline sa...

Du e nu så kreativ og flink mamma!Æ glæda mæ sånn til å kom hjem til dæ nu snart<3 Æ skal bynn å vær flinkere til å legg ut blogg-innlægg :) Klæm

Mamma C sa...

Det där lät gott, ska prova någån gång.
Kram mamma c

Gry sa...

Takk, Karolinemor, gleder meg og til du kommer hjem en tur. : )

Takk mmma c, det er veldig godt. : )