mandag

Julebakst

Jorbærkonfekt med sjokolade og perlestø fra Kroatia.
Jeg elsker kakepynt, har en hel skuff full..
Pepperkaker med melisglasur og sølvkuler
Inspirasjon hentes fra alle plasser, her i et juleblad.
Litt juks... Marshmallows med hvit sjokolade og kakestrø.
Englekaker med perlesukker. Tyrkiske halvmåner, jødekaker og tranebærtopper
Honninghjerter med glasur og glandsbilder.
Skal prøve å moderere meg litt, synes det er så koselig å bake kaker....
jeg må i allefall ha to sorter til, Krumkaker og Sara Bernard......å klokka er over tolv..og nå som jeg er så godt i gang, må jeg rydde opp, og gå og legge meg... skal jo tidlig opp (05.45) og på jobb....jeg kunne ha bakt i hele natt jeg....
Nattaklem fra Gry : )

15 kommentarer:

Muffin sa...

Ja, jeg sa det: "Tipper Gry kjøper eksotisk kakepynt i Kroatia" hehe. Åiåi så masse du har bakt! Det ser veldig delikat ut. Jeg er stolt over mine dronningkaker, som er de eneste småkakene jeg har bakt. Liker best å bake store ting som går litt fort, hehe. Men småkaker ser veldig lekkert ut!!

Tove sa...

Heia!

MMMM så mye godt du lager, og så fint som det blir. Jeg skal også sette opp tempoet litt på bakerfronten. Ha en fin tirsdag.
Klem.

Malla sa...

Nam, nam.... ja her var det mye godt og spennende. Kommer på at jeg har kjøpt meg snøkrystall kakeformer som enda ikke er brukt. Må sette av tid til å prøve de ut.

Har fått pakke fra deg i posten og ble overraksket over hvor mye jeg fikk! Lover at jeg skal lage et blogginnlegg om alt det fine du sendte. Nå har jeg masse jeg må få unna mens liss pia sover en liten dupp.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Nita sa...

Å bake er vel noe de fleste kan gjøre, men det er få som pynter baksten så vakkert som du :)
Likte den engle-kalenderen din også.
Lurer på om du har vært inne hos meg i det siste, det ligger nemlig noe til deg der.
Se under 10. og 9. desember.

Nå skal jeg snart på sykehuset, ha en fin dag :)

johanne`s rom sa...

Det så deilig ut, og så fint som du pynter, blir nok ikke mye sånt hos meg i år, ettersom bare jeg vil ha småkaker. Kos deg videre.

-Mitt lille rede- sa...

Oi - her var det utrolig masse spennende! Mmmmm, ser godt ut :-)
Den englekalenderen din var veldig søt.

Klem fra meg

Mamma C sa...

Så mycket goda kakor du bakat. Det riktigt vattnar sig i munnen. Det blir fina med olika garneringar på.
Kram mamma C

Trollkåno sa...

Oioi, detta var julebakst, det.
Og so fint du har pynta, har knapt sett maken.
Ser like freistande ut, alt saman.
Kos deg i førjulstida!

Jeanette sa...

Kan jeg få komme på kaffebesøk hos deg i julen??? :)
d er d nydeligste kaker jeg har sett!!! Så flink du er... d med engler var så herlige..
Ha en fortsatt fin uke Gry.
Klem j.

Ida sa...

Kjære Gry!
Er innom deg for å TAKKE for den superskjønne gaven som jeg fikk av deg!
Det falt så absolutt i smak! :)))
Veldig fint!
Kos deg videre i adventstiden med alt dt fine du tryller frem.
God klem fra meg.

Alvas hjørne sa...

Så nydelige kaker og pynt, de er jo som kunstverk! Veldig fristende...
Ha en flott dag!!

Mona. sa...

Hei Gry,og tusen,tusen takk for den nydelige pakken,du er helt på styr..... :) Rørleggeren var også overveldet,og han adopterte julestrømpen med en gang !!! Virkelig søt var den !!! Og nå lukter det så godt her atte.....både lavendel og englekrydder :) Det lille fine korset har også funnet sin plass :) Kommer nok bilder etterhvert,men det er jo sååååå tungvint å ikke ha egen data.....åh,hvor jeg savner den !!!

Nydelige kaker du har bakt,rene kunstverkene.....enig med deg at det er morsomt med kakepynt,pleier å hamstre når jeg er i Sverige.... Likte spesiellt de snøkrystallene dine,de var bare så vakre... :) Jeg har passet tre smågutter idag,og da de dro hjem,heiv jeg meg rundt og bakte til noen venner av mamma og pappa.....så nå slipper jeg å være oppe til 4,inatt.......hihiii :) Kos deg da,og ha en fin dag imorgen :) Stor takkeklem fra meg ;)

Hespe sa...

Her var det masse deilig julebakst Gry - så flink du har vært. Kakene med glans på er jo bare helskjønne å se på, sukk...!!

Ønsker deg en flott dag videre!

Klemmer fra Hildegunn

PS - om du ikke alt har sett det, så ligger trøstepremien fra deg ute på bloggen min nå, og jeg bare sier det - du får SKRYT :o)

Magny sa...

åååååherligalondon.... er du konditor eller???
har ikke sett maken.....

stor klem fra magny

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品