torsdag

Hagekos

 I morgen er det alt fredag igjen.
 Sist helg koste vi oss ved gruva i hagen
Spiste deilige krabbeklør og god hvitvin.
Håper på godvær denne helga og. : )

5 kommentarer:

Bestefars Verksted. sa...

Hei Gry :) Så utrolig godt dette så ut,jeg som elsker sjømat.......men ikke tåler krabbe,desverre... Du lager så mye godt,tror jammen denne mannen din er litt heldig,jeg :) Ser du har hatt en innholdsrik sommer,med mye kos,det er bra ! Syns vi har hatt en værmessig knallsommer,jeg.....nyter hver en dag,uten sørvestkuling......men den kommer vel..da lader jeg med masse hobbyting,og skal kose meg med tente lys :) Ser faktisk litt frem til å fyre i peisen,og høre knitringen........godt man liker alle årstider,sier jeg bare.


I forrige uke ringte det forresten en dame til meg,ang. et skilt som lå på Bua,til salgs. Hun mente noen av damene der hadde ringt meg flere ganger,men ikke fått svar........det kan ikke stemme,for jeg har ingen ubesvarte anrop......var litt rart,syns jeg. Hun sa det lå på disken enda,men jeg vet ikke hvilket hun mener,så jeg skulle vært innom dere,men blir borte over en uke nå,så jeg får se når jeg er tilbake.Hun bestillte et nytt av meg,med annen tekst,menn jeg må nok vite hvordan det skal se ut :) Har jo tross allt malt noen,så jeg husker ikke alle,med korttidsminnet mitt.......hihiiii :) Kos deg masse,og nyyyyyt helgen :)

STEINKJERRINGA sa...

Og heldigvis så ER det endelig fredag! Det er alltid tungt i starten av et skoleår med alle ideene som skal ned på papiret, så det skal bli godt å hvile hodet i helga. Værmessig ser det jo bra ut, men vi er lovet regn. God helg uansett vær! Klem, Gudrun

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Gry!
Ja, dette så hyggelig ut! Jeg ser at Georginene dine blomstrer veldig fint, og håper våre ser dagens lys snart også! For merkelig nok blomstrer de ikke ennå. Kan det ha noe med en kald og våt sommer å gjøre?!

Ønsker dere en god helg!

Klem Cathrine :-)

Fjordheim sa...

Så herlig dette ser ut. Koselig å kunne sitte i hagen ved et bål og nyte god mat.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej Gry
Vilket kalas ni ska ha i er underbara trädgård.
Vi var i Norge förra veckan, köpte Bremykt, så gott!

Kram Maggan
http://www.vindsromantik.blogspot.com/