lørdag

Muffins.

Muffins
Ingredienser
2 egg
2 dl sukker
125 gr smør
1 dl veske, melk eller juice
3 dl hvetemel
1.5 ts bakepulver
ca 16 muffinsformer av papir eller stekebrett med muffinsformer, 190 °C , i 20-25 min.
Visp lett og luftig eggedosis av egg og sukker. Smelt smøret og bland det med vesken. Hell det i eggedosisen og rør. Bland mel med bakepulver og rør det forsiktig inn.
Når de er kalde kan de spises som de er, eller pyntes med melisglasur og marsipan.

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Tack för titten på min blogg. Det var verkligen fina muffins du har gjort. Ska prova ditt recept. Ha en fortsatt trevlig helg.
Mamma C

Muffin sa...

Muffins er godt, og så vakre disse var! Har dere hjerte til å spise dem?

GryNoKa sa...

Takk mamma C.
Takk Muffin, vi har allerede spist dem.

Kåre, Carina og Chev sa...

Mamma! når ska du kom t Trondheim å bak store menga me kake t mæ? Hilsen en svært så kakesjuk Kåre som ikke hadde godt av å se bildan av muffins:P

GryNoKa sa...

Kåregutt, du får kom hjem en tur,
så skal jeg bake kake - egentlig så er det bedre(les sunnere) å bare se på de og ikke spis de..... : )

Thalia`s-sjelerom sa...

Hei, takk for hilsen. Så flotte muffins... nam:)
ønsker deg ei flott uke videre!
Hilsen meg i Sør.

Muffin sa...

Bare meg som er innom en gang til for å se om det er flere muffins igjen. Men så hører jeg at de er spist, jaja, får vel bake selv da.

GryNoKa sa...

Takk, god uke eller det er jo snart helg til deg og thalia..

Jorid, bare ta deg en tur innover landet så skal æ vel bak muffins til dæ...: )

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品