Hei, jøss det er flott å se litt vinter og stemning også. Bor du på den vakre gården der, i tilfelle er du HELDIG!!! Kunne tenkt meg en låve til et atelier jeg... det er min store drøm, eller ett naust for den saks skyld:))) Ønsker deg en fin helg. Inger Bente.
Hyggelig at du stakk innom. Håper du kan finne litt inspirasjon og glede. Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad : ) Lurer du på noe, kan du maile meg : grnordv@online.no
Alle foto på bloggen min har jeg tatt selv, spør gjerne vist du vil bruke noen av dem. Skulle jeg låne bilder, informerer jeg om det iform av link til eieren.Åndsverksloven § 1: «Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket.»
4 eggehviter 250 g sukker 1-2 ss knuste tørkede rosenblader små engleglansbilder FREMGANGSMÅTE: Pisk eggehvitene stive, tilsett sukkeret i flere omganger, pisk godt så det blir en seig masse. Ha i rosenbladene rør forsiktig. Settes i topper på bakepapir . Sett et engleglans på hver kake. Stekes på meget svak varme.(u/100grader) Skal heller tørke en steke. Stekes til de slipper platen.
Saras sol
(se flere trykk på bildet)
Tusen takk snille Tanja.
Gir den videre til Mamma C http://hallonoblabar.blogspot.com/
Tusen takk Besta!
Besøk bloggen til dama med det store Bestemorhjertet.
4 kommentarer:
Hei, jøss det er flott å se litt vinter og stemning også. Bor du på den vakre gården der, i tilfelle er du HELDIG!!! Kunne tenkt meg en låve til et atelier jeg... det er min store drøm, eller ett naust for den saks skyld:))) Ønsker deg en fin helg.
Inger Bente.
Takk, ja jeg bor der. : )
Heisann!
Fruktsuppe er jeg nok ikke så veldig glad i, men det huset ditt var virkelig flott. Det kunne jeg virkelig like :-)
Takk Janne-Kathrine, du skal slippe å spise fruktsuppe... : )
Legg inn en kommentar