Vi serverte Pinnekjøtt, med Creme brulee til dessertLett Creme Brulee til 12 personer:
5 dl melk,
3 dl fløte,
3 ss sukker,
1 ss vaniljesukker
eller en vaniljestang varmes til kokepunktet.
Tas av varmen og tilsettes
7 hele sammenpiskede egg .
Pisk hele tiden så det ikke blir eggerøre.
Siles og helles i 12 ildfaste former.
Plasseres i langpanna med vann i, som dekker halvt opp på formene.
125 gader i ca 40 min. De kan gjerene lages dagen før.
Før servering:
Strø 1 ts sukker på toppen og brenn med en gassbrenner,
eller sett de litt under grillen i stekovnen.
Tli kaffen serverte vi masse småkaker og Oreokake
oppskrift funnet på bloggen Mat for mons
Den er kjempegod og veldig mektig....
Jeg hadde på meg skjørtet og hårbåndet jeg fikk i Kroatia,
så jeg følte meg som en bondetuppe.
oppskrift funnet på bloggen Mat for mons
Den er kjempegod og veldig mektig....
Jeg hadde på meg skjørtet og hårbåndet jeg fikk i Kroatia,
så jeg følte meg som en bondetuppe.
8 kommentarer:
Her skulle jeg likt å være.... Så fint bord og herlig meny.
Kos dere!
Men så mycket gott där skulle man ha suttit på en plats vid bordet. Vilket fint hårband från Kroatsien.
Kram mamma C
Vilket fint hårband från Kroatsien.
Verkligen flott dukning. Mums, det receptet skriver jag genast av.
Ha, det gott.
Kram
Nydelig pyntet bord, og så mye godt!!
Kos dere masse!!!
Her var det mye godt! :) Koselig å se deg også. :)
Everything looks so pretty Dear Gry!
Heisann! Dette var en boblende kreativ blogg! jammen innholdsrik. koselig å finne noen "nye" man ikke har vært innom av og til.klem fra smøla.
Hei, hei.
Så koselig du har pyntet til jul da :-)
Vet du, jeg tror det er kjempekos å være gjest hos deg! Det bordet ser jo så lekkert ut.
Ønsker deg en fortsatt fin romjul og et godt nytt år.
Klem fra Janne - Kathrine
Legg inn en kommentar